Din leverantör av Internetbutik


Din leverantör av Internetbutik

Internetbutik

Prismodell Internetbutik

Exempel på Internetbutik
 

 
Till de företag som vill ta ett steg mot att bättre utnyttja IT och internet som en marknad, erbjuder vi en komplett e-handelslösning. Er internetbutik konfigurerar vi väl anpassad efter ert företags möjligheter och ambitioner, för att hitta en lösning som är precis rätt för er.

Företag som redan har en befintlig försäljning och invand logistik kan väldigt snabbt börja sälja via internetbutiken. En ordermottagare och administratör över produktsortimentet är allt som krävs.

Vår lösning består av två delar: Själva internetbutiken som besökare handlar era varor från samt ett webbaserat verktyg där ni administrerar ert varusortiment och annan information. Vårt administrationsverktyg är extremt intuitivt och lättanvänt och kan användas av person utan tekniskt kunnande för att ändra all information på internetbutiken. Administrationsverktyget är webbaserat och kan nås via godtycklig webläsare.

Konsolvias egen serverpark är en säker miljö där er internetbutik lagras. Alla servrar i parken använder moderna och säkra Linux-operativsystem. Konsolvia är inget allmänt webhotell och vi erbjuder enbart utrymme och bandbredd i vår serverpark till våra e-handelskunder. På så sätt blir prestandan och säkerheten hög.
  Över 10 års erfarenhet av design av websidor och internetbutiker gör Konsolvia väl lämpat att designa er internetbutik. Viktigt att komma ihåg är att en internetbutik inte är en poster eller ett reklamutskick - det är mycket funktionalitet som skall samverka med designen. Användarvänlighet och tilltalande design måste kunna samspela för en bra besökarupplevelse. Skulle ni dock som kund föredra att göra designen av internetbutiken själva, eller att t.ex. anlita en reklambyrå för designen, så är det fullt möjligt. Den grafiska designen ligger som en yta ovanpå vår e-handelsplattform och kan ändras och bytas ut efter era önskemål.

Tekniken bakom e-handelsplattformen är avancerad samtidigt som den är väldigt lättanvänd för våra kunder. En internetbutik är ofta affärskritisk och det är därför viktigt att från början bygga en stabil plattform som fungerar. Konsolvias strategi är att använda rätt verktyg till rätt tillämpningsområde. Till stora delar är vår e-handelsplattform baserad på SQL-databaser och PHP, men vissa delar som är processorkritiska, såsom bildskalningsfunktioner, är skrivna i C++.

Behållningen av en internetbutik till just era produkter kan bli mycket god. Vår Prismodell internetbutik är ett väldigt prisvärt och kraftfullt företagspaket med goda avkastningsmöjligheter.
©2001-2008 Konsolvia AB  Hem  Kontakta oss  Internetbutik  Prismodell Internetbutik